EuroBed Maastricht

Showroom

Brusselsestraat 45
6211 PB Maastricht
T. 043-8520135
E. info@eurobed.nl
W. www.eurobed-maastricht.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
gesloten
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 17:00 uur
gesloten

Buiten de openingstijden kunt u terecht op afspraak, ook ’s avonds en op zondag!

Welkom bij Eurobed

Een goed bed is essentieel voor uw nachtrust en uw gezondheid. Bij Eurobed bent u hiervoor al meer dan 40 jaar aan het juiste adres.

Wij bieden alles voor uw slaapkamer: van bedden, matrassen, boxsprings en bedbodems tot kussens en bedtextiel. Het grote voordeel van Eurobed is dat wij kwaliteit bieden voor een vriendelijke prijs. Wij zien u graag in onze winkel in Maastricht (Limburg), waar wij klaar staan om u persoonlijk te adviseren.

Willem & Bianca van Lieshout Arends

Over Maastricht

Maastricht is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 122.418 inwoners. Het is hiermee de grootste gemeente van de provincie Limburg.

Maastricht is mede dankzij de aanwezigheid van enkele kunstopleidingen een cultureel centrum van bovenregionale betekenis. Maastricht is een van de gezelligste steden van Nederland. Een veelzijdige stad waar geschiedenis, cultuur, mode en Bourgondische gezelligheid samenkomen. Omdat Maastricht in het zuidelijkste puntje ligt doet de stad ook wel een heel klein beetje internationaal aan.

Hoewel je weet dat je in Nederland bent krijg je toch, mede ook door de zachte tongval van de Maastrichtenaren, een beetje een vakantiegevoel.

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland, reeds al bewoond door de Romeinen, en staat dus bol van de geschiedenis. Prachtige kerken, kleine straatjes en de Sint Servaasbrug brengen deze historie dichtbij.

Start typing and press Enter to search