Winters Slaapcomfort

Showroom

Edisonlaan 18c
6003 DB Weert
T. 040-7518000
E. info@wintersslaapcomfort.nl
W. www.wintersslaapcomfort.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
gesloten
13:00 – 17:00 uur
13:00 – 20:00 uur
13:00 – 17:00 uur
13:00 – 17:00 uur
gesloten

Winters Slaapcomfort

U bent van harte welkom bij Winters Slaapcomfort in Weert.

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Winters Slaapcomfort blinkt uit in design die samengaat met goede kwaliteit en betaalbare prijzen. Wij leveren zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Winters Slaapcomfort streeft niet alleen naar persoonlijk en esthetisch slaapcomfort, maar ook naar de hoogste kwaliteit op een duurzame wijze. Bij Winters Slaapcomfort gaan duurzame kwaliteit, design en innovaties met daarbij betaalbare prijzen met recht hand in hand.

Graag tot ziens in onze showroom.

Weert is een stad in de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België, daarom wordt de stad ook wel ‘de poort van Limburg’ genoemd. Verder ligt de stad bij de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart. Weert kreeg stadsrechten in 1414.

Ruim twintig procent van Weert bestaat uit natuurgebied. Zo is grenspark Kempen-Broek een grensoverschrijdend natuurgebied (Nederland en België), met een oppervlakte van ruim 25.000 ha. Via kavelruil zijn aaneengesloten natuurzones ontstaan.

Start typing and press Enter to search