Bed Plaza

Showroom

Cruquiusplein 32
2142 EV Cruquius
T. 023-5762404
E.
W. www.bed-plaza.nl

Bed Plaza

U bent van harte welkom in de speciaalzaak van Bed Plaza. Bed Plaza is al ruim 10 jaar gevestigd aan het Cruquiusplein van de gezellige woonboulevard van Cruquius. Bij ons bent u aan het juiste adres voor goede service en duidelijke uitleg bij het kopen van een bed.

Wij hebben een uitgebreide collectie boxsprings en ledikanten, maar ook voor matrassen, en bedtextiel kunt u bij ons terecht. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs, voor elk budget hebben wij een passende offerte!

Tot ziens in onze winkel!

Cruquius is een dorp in de gemeente en polder Haarlemmermeer, in de provincie Noord-Holland. Het inwonersaantal op 1 januari 2016 was 1066.

Het dorp ligt tegenover Heemstede aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Ten noorden van Cruquius ligt Vijfhuizen, ten zuiden Zwaanshoek en ten oosten Cruquius-Oost en vervolgens Hoofddorp.

Vlak bij de brug over de Ringvaart ligt het voormalige stoomgemaal De Cruquius, waarnaar het dorp is vernoemd. Het gemaal is op zijn beurt weer vernoemd naar een van de initiatiefnemers van de drooglegging van de Haarlemmermeer, Nicolaus Samuelis Cruquius. Het gemaal is nu een poldermuseum.

Start typing and press Enter to search