Hartman Bedden

Showroom

Tinnegieter 5
9502 EX Stadskanaal
T. 0599-650965
E. info@hartmanbedden.nl
W. www.hartmanbedden.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 21:00 uur
09:30 – 18:00 uur
09:30 – 17:00 uur
gesloten

Lukt het niet tijdens de openingstijden? Een afspraak maken kan altijd!

Hartman Bedden

U bent van harte welkom

Een goede nachtrust is een absolute voorwaarde voor een gezond leven. Uw lichaam krijgt namelijk tijdens de slaap de broodnodige rust, zodat u de volgende dag weer fit en actief aan de slag kunt.

Voor die goede nachtrust staat uw slaapkamer natuurlijk centraal: een goed geventileerde, liefst geheel donkere kamer, vanzelfsprekend uitgerust met goed slaapcomfort. Allereerst is slaapcomfort `n persoonlijke beleving. Daarnaast zijn uw specifieke slaapgewoonten of –problemen van doorslaggevend belang voor het juiste advies.

Het Hartman bedden-team geldt als slaapspecialist op het gebied van comfortabel en verantwoord slapen en hebben de beschikking over een enorme exclusieve collectie van op elkaar afgestemde slaapsystemen.

De combinatie van bedbodem, matras en hoofdkussen vangen de druk van het lichaam perfect op en geeft de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. U begrijpt, er komt heel wat bij kijken om tot een goed advies te komen. Of u nu geïnteresseerd bent in een comfortabele nachtrust of specifieke slaapproblemen heeft, loop eens bij ons binnen en ervaar wat voor u het beste ligt!

Want als u niet lekker slaapt, doen wij geen oog dicht!

Met zeer vriendelijke groet,

Het Hartman Bedden team

Stadskanaal  is een plaats in de provincie Groningen (Nederland). De plaats heeft  bijna 20.000 inwoners en behoort tot de grootste plaatsen in de provincie. De plaats is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot een regionaal centrum.

De plaats wordt gevormd door een bijna 10 kilometer lang lint langs het gelijknamige kanaal, waaraan ter weerszijden nieuwe woonwijken zijn toegevoegd.

Start typing and press Enter to search