Slapen doe je zo

Showroom

Ampèrestraat 3
3861 NC Nijkerk
T. 033-2465316
E. info@slapendoejezo.nu
W. www.slapendoejezo.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
10:00 – 17:30 uur
10:00 – 17:30 uur
10:00 – 17:30 uur
10:00 – 20:00 uur
10:00 – 17:00 uur
gesloten

Over Slapen doe je zo – Slaapspeciaalzaak

Slapen is ons vak en daarover adviseren is onze passie… en het geeft ons voldoening om u van een goed slaapcomfort te voorzien, zeker gezien de tijd die je in bed doorbrengt…. Wel te verstaan 1/3 van je leven.

Graag delen wij onze 30 jaar ervaring op slaapgebied. En onze ruime ervaring draagt er ook aan bij om u goed te kunnen adviseren voor een goed slaapsysteem. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om ze in te kunnen vullen… en let wel: voor vele jaren slaapplezier!

Dus enorm belangrijk en een goede nachtrust is een goede dag. Een goed advies en ook goede service vinden wij daarom erg belangrijk. Alles wordt netjes bij u thuis afgeleverd en vakkundig gemonteerd en nazorg is bij ons “van zelf sprekend”!

Over Nijkerk

Nijkerk is een fijne stad met een rijke historie te midden van een groene omgeving. Centraal gelegen in Nederland, tussen de Veluwe, de oude polder Arkemheen en een vogelreservaat. Naast de prachtige natuur is Nijkerk nog steeds een bruisende stad waar veel activiteiten en evenementen georganiseerd worden.

Nijkerk biedt het beste van twee werelden. Enerzijds de gezelligheid en charmante sfeer van een stad en anderzijds de rust en ruimte van het prachtige buitengebied van Nijkerk. De gemeente Nijkerk telt ongeveer 41.000 inwoners.

Start typing and press Enter to search