Valkenaar Wonen en Slapen

Showroom

Pasmaatweg 9
7556 PH Hengelo
T. 074-2914912
E. info@valkenaar.nl
W. www.valkernaar.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
13:30 -18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 21:00 uur
10:00 – 17:00 uur
gesloten*

*Kijk voor koopzondagen op de website

Valkenaar Wonen en Slapen

Wij willen u graag verwelkomen op “‘de mooiste slaapafdeling van Twente.” Kom langs en bewonder meerdere boxspring combinaties in de nieuwste uitvoeringen en trends.

Onder het genot van een kopje koffie en uiteraard bijgestaan door onze ervaren verkoopadviseurs. Tevens is onze collectie veelal direct leverbaar.

Valkenaar, niet voor niets al 75 jaar de nummer 1 in slapen!

“Dus, voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit, design, deskundig advies met uitstekende service (oa. kosteloos afvoeren van uw oude bed), dit alles tegen de laagste prijs, gegarandeerd!” Ons doel is om u een perfect en persoonlijk slaapsysteem aan te meten, zodat u iedere ochtend totaal ontspannen en uitgeslapen wakker wordt!

Over Hengelo

Hengelo  is een plaats  in de Nederlandse provincie Overijssel in de landstreek Twente.

De gemeente Hengelo telt 80.990 inwoners. Naast de stad Hengelo omvat de gemeente ook de kernen Beckum en Oele. Ook de buurtschap Woolde, die grenst aan de bebouwde kom van Hengelo, valt onder de gemeente. De gemeente Hengelo werkt samen in de Regio Twente.

Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel. Na Enschede is Hengelo de grootste plaats in Twente. Hengelo wordt vaak gezien als een (voormalige) industriestad. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo. In de volksmond wordt Hengelo ook wel aangeduid met de naam ‘metaalstad’.

Start typing and press Enter to search