Woonboulevard Poortvliet

Showroom

Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet
T. 0166-619100
W. www.woonboulevardpoortvliet.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
10:00 -17:30 uur
10:00 – 17:30 uur
10:00 – 17:30 uur
10:00 – 21:00 uur
10:00 – 17:00 uur
gesloten

Woonboulevard Poortvliet

Het plannen van een dagje uit met het hele gezin is eenvoudiger en dichterbij dan je denkt. Poortvliet ligt in de provincie Zeeland, maar is vanuit Zuid-Holland, Noord-Brabant en België uitstekend te bereiken. Zo sta je vanuit Breda, Antwerpen en Rotterdam binnen 35 minuten bij Woonboulevard Poortvliet.

Makkelijk parkeren

Met parkeerruimte voor meer dan 800 auto’s is er plaats genoeg om dicht bij de ingang van de woonboulevard te parkeren. Wanneer je de ingang van de woonboulevard binnen stapt, dan is het tijd om je focus te richten op de wooninspiratie, die op je wacht in Poortvliet!

Eten & drinken

Niet alleen biedt Woonboulevard Poortvliet alles op het gebied van wonen, je geniet er ook intens van een dagje uit met het hele gezin. In de woonboulevard is Restaurant Spijs gevestigd en daar kun je genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers, heerlijke lunchgerechten en een fijn diner.

Ook aan de kids is gedacht

Zijn je kids al snel klaar met eten? Laat ze spelen in de Kidscorner, waar de ballenbak uitnodigt tot urenlang speelplezier en ze een film kunnen kijken. Met een bezoek aan Woonboulevard Poortvliet kies je voor een dagje uit met een dag-vullend programma, dat tot in de puntjes is verzorgd.

Start typing and press Enter to search